• ΚΑΥΣΤΗΡΑΣ RIELLO GULLIVER RG 0,1 R (21.3-36.7Kw)

RIELLO Gulliver RG 0.1 καυστήρας πετρελαίου RIELLO Gulliver RG 0.1 22.5-35.6Kw καυστήρας πετρελαίου
Επέκταση φλογοκεφαλής: 40,00 €
RIELLO GULLIVER RG 0.1 ( 22.5-35.6Kw 19.350 – 30.616 kcal/h ) Παροχή kg/h:1,9-3,0 Mήκος μπούκας:93mm ΚΑΥΣΤΗΡΑΣ ΠΕΤΡΕΛΑΙΟΥ MADE IN italy.
Μονοβάθμιος καυστήρας Πετρελαίου – Σείρα Gulliver RG
O σχεδιασμός της σειράς καυστήρων πετρελαίου GULLIVER RG ενσωματώνει προχωρημένη τεχνολογία που επιτρέπει άριστη καύση, ειδικότερα κατά τη διάρκεια του κύκλου έναυσης όπως και της σβέσης. H σειρά GULLIVER RG προσφέρεται σε εννέα τύπους με ισχύ από 21 έως 310 KW.Όλες οι ηλεκτρικές συνδέσεις είναι εφοδιασμένες με ταχυσυνδέσμους ώστε να ελαχιστοποιηθεί ο κίνδυνος λάθους κατά τη διάρκεια της σύνδεσης. Ένα από τα σημαντικότερα χαρακτηριστικά της σειράς GULLIVER RG είναι ότι περιλαμβάνει τύπους οι οποίοι είναι εφοδιασμένοι με μεταβλητές αντιστάσεις προθερμάνσεως του μπεκ (θερμαινόμενο μπεκ).Ο τέλειος σχεδιασμός της κεφαλής βοηθά στην επίτευξη υψηλών αποδόσεων . Το αυτόματο τάμπερ ολικής φραγής στην εισαγωγή του αέρα προσφέρει οικονομία στην κατανάλωση του καυσίμου. Εύκολη Συντήρηση μιας και δεν απαιτείται η απομάκρυνση του καυστήρα από τον λέβητα για την συντήρηση ή επισκευή του.
Γενικά χαρακτηριστικά:
Χαμηλή στάθμη θορύβου.Το σύστημα αερισμού πάντα εξασφαλίζει χαμηλά επίπεδα θορύβου με υψηλές επιδόσεις πίεσης και παροχής αέρα παρά το μικρό μέγεθος.
Στα πλαίσια αυστηρού ποιοτικού ελέγχου όλοι οι καυστήρες της σειράς GULLIVER δοκιμάζονται στο εργοστάσιο υδραυλικά και ηλεκτρικά.
Ευκολία στην εγκατάσταση χάρης την φλάντζα που του επιτρέπει να προσαρμόζεται – εφαρμόζει τέλεια σε κάθε λέβητα.
Υψηλής ποιότητας διαθέσιμα ανταλλακτικά που διασφαλίζουν-εξασφαλίζουν την ποιότητα της επισκευής.
Όλοι οι καυστήρες της σειράς GULLIVER RG είναι σχεδιασμένοι και δοκιμασμένοι σύμφωνα με τις Ευρωπαϊκές προδιαγραφές ΕΝ 267. Ηλεκτρική προστασία IP 40.

ΚΑΥΣΤΗΡΑΣ RIELLO GULLIVER RG 0,1 R (21.3-36.7Kw)

  • Ευρετήριο Κατασκευαστών Riello
  • Κωδικός Προϊόντος: 111-00105
  • Διαθεσιμότητα: Διαθέσιμο
  • 395,00€

  • Χωρίς ΦΠΑ: 318,55€